Dan Brown - Angels and Demons / deel Film Tie - In / druk Herui

Schrijver:
Titel: Angels and Demons / deel Film Tie - In / druk Heruitgave
ISBN: 9780552158510
Uitgever: Groothandel - Rh
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: ©2009 / afwijkende kaft
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Angels and Demons is een spannende thriller geschreven door Dan Brown. Het is het eerste boek in de Robert Langdon-serie, maar kan ook los van de andere delen worden gelezen. Het boek is later ook verfilmd onder dezelfde titel.

Het verhaal begint wanneer Robert Langdon, een professor in religieuze symboliek aan de Harvard Universiteit, wordt opgeroepen naar CERN, de Europese Organisatie voor Kernonderzoek in Zwitserland. Daar ontdekt hij dat een van de meest vooraanstaande wetenschappers van CERN is vermoord en dat er een mysterieus symbool op zijn borst is gebrand. Langdon wordt al snel betrokken bij een race tegen de klok om een eeuwenoud geheim genootschap, de Illuminati, te stoppen.

Terwijl Langdon samenwerkt met Vittoria Vetra, een wetenschapper van CERN, ontdekken ze dat de Illuminati van plan zijn om een antimateriebom te gebruiken om het Vaticaan te vernietigen tijdens een conclaaf, waarbij de nieuwe paus wordt gekozen. Langdon en Vetra moeten door de straten van Rome reizen en verschillende historische locaties bezoeken om de aanwijzingen te ontcijferen die hen naar de bom zullen leiden.

Tijdens hun zoektocht worden ze geconfronteerd met talloze raadsels, symbolen en gevaarlijke situaties. Ze moeten de geheimen van de Illuminati ontrafelen en de puzzelstukjes samenbrengen om de bom te vinden voordat het te laat is. Ondertussen wordt Langdon ook geconfronteerd met zijn eigen demonen uit het verleden en moet hij zijn eigen angsten overwinnen om de wereld te redden.

Angels and Demons is een meeslepende thriller die de lezer meeneemt op een adembenemende reis door de geschiedenis, kunst en religie. Dan Brown combineert feiten en fictie op een meesterlijke manier, waardoor het verhaal zowel educatief als spannend is. De plot zit vol met onverwachte wendingen en de personages zijn goed ontwikkeld en intrigerend.

Het boek verkent ook interessante thema's zoals wetenschap versus religie, de kracht van symboliek en de eeuwige strijd tussen goed en kwaad. Het biedt een diepgaande kijk op de complexe relatie tussen wetenschap en geloof, en hoe deze twee krachten elkaar kunnen beïnvloeden.

Angels and Demons is een pageturner die de lezer van begin tot eind in zijn greep houdt. Het is een boek vol actie, mysterie en intellectuele uitdagingen. Het is een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende boeken met een historische en religieuze achtergrond.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dan Brown - Angels and Demons / deel Film Tie - In / druk Heruitgave