Bennie Mols - Doos Van Licht Lucht En Liefde

Schrijver:
Titel: Doos Van Licht Lucht En Liefde
ISBN: 9789085710011
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een speelse inleiding in de wetenschap in de vorm van een spannend avonturenverhaal. Vanaf 11 jaar.

Op een stoffige rommelzolder vindt de tweeling Yotta en Yocto een mysterieuze doos. Het is het onvoltooide levenswerk van de vader van de tweeling. In de doos zitten 91 buisjes, een brief en een vliegticket. Er ontbreekt echter nog één buisje aan de verzameling. In de brief vraagt vader de tweeling zijn levenswerk compleet te maken. Hij is ernstig ziek en niet meer in staat zelf op zoek te gaan.

Met de doos reizen Yotta en Yocto rond de wereld op zoek naar de betekenis van de doos en naar het ontbrekende buisje. Ze willen hun zieke vader niet teleurstellen. Ze overleven een IJslandse aardbeving, ze gaan op zoek naar walvissen voor de Canadese kust en trotseren de extreme kou op weg naar de magnetische zuidpool. Ze praten met wetenschappers (onder andere bij het CERN), met vreemde reizigers, met een charlatan, en ze doen experimenten. Met vallen en opstaan leren ze hoe wetenschap werkt en ontdekken ze de betekenis van de doos. Hij lijkt antwoord te geven op al hun vragen, maar of dat werkelijk zo is? En ontrafelen ze het raadsel van het ontbrekende element?

Bennie Mols (1969) werkt als wetenschapsjournalist. Hij studeerde natuurkunde en filosofie, promoveerde in de natuurkunde en schrijft onder meer voor Natuurwetenschap & Techniek en De Ingenieur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bennie Mols - Doos Van Licht Lucht En Liefde