A. van Hartingsveldt - Hartingsveldt, A. van-Daan Mulder houdt

Schrijver:
Titel: Hartingsveldt, A. van-Daan Mulder houdt vol
Uitgever:
Bijzonderheden: Daan Mulder houdt vol door A. van Hartingsveldt, geïllustreerd door C.S.T.M. Leeflang-Oudenaarden is een jongensboek voor de leeftijd van 10-14 jaar.  Daan Mulder, zoon van een tuindersknecht, kan goed leren. Hij wil graag naar de H.B.S. Zijn va...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Daan Mulder houdt vol door A. van Hartingsveldt, geïllustreerd door C.S.T.M. Leeflang-Oudenaarden is een jongensboek voor de leeftijd van 10-14 jaar. 
Daan Mulder, zoon van een tuindersknecht, kan goed leren. Hij wil graag naar de H.B.S. Zijn vader kan dit niet betalen. Tot overmaat van ramp wordt zijn vader ziek. Daan is erg weerspannig. Maar hij overwint zichzelf, gaat vrijwillig van school af en neemt het werk van zijn vader waar. Doordat zijn vader herstelt en een goede betrekking krijgt, kan Daan toch naar de H.B.S. (Boekbeoordeling van de Ned. Hervormde Zondagsscholenbond op Geref. Grondslag, 1949)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. van Hartingsveldt - Hartingsveldt, A. van-Daan Mulder houdt vol