Anne Kooijman - Kinderen en sociale vaardigheden

Schrijver:
Titel: Kinderen en sociale vaardigheden
ISBN: 9789081247313
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw - Zonder Kaarten / Hardcover / 4de druk / 2007 / 117 pagina's / Nederlands / 9789081247313
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe leer je kinderen gezellig om te gaan met leeftijdsgenoten terwijl ze voor zichzelf en anderen durven op te komen? Dit boek geeft ouders informatie over sociale vaardigheden en hoe ze hun kinderen daarbij kunnen stimuleren. Tijdens het lezen kunnen de kinderen met het sociale-vaardigheden-kwartetspel "De Coole Kikker" spelen. De hoofdstukken in het boek volgens de thema's van het kwartet waarbij steeds een toelichting wordt gegeven op de situatie, met tips voor ouders om hun kinderen te helpen Coole Kikkers te worden! Het kwartetspel leidt bij de kinderen vaak tot vruchtbare discussies over het oplossen van diverse moeilijke situaties. Kortom, een boek voor ouders met kinderen de steun kunnen gebruiken zodat ze sociaal beter funtioneren. Inclusief het Coole Kikker Kwartet.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne Kooijman - Kinderen en sociale vaardigheden