Annet Mooij - De onzichtbare vijand / over de strijd tegen infe

Schrijver:
Titel: De onzichtbare vijand / over de strijd tegen infectieziekten
ISBN: 9789050188890
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 2007, paperback, in goede staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Sars, vogelgriep, bio terrorisme – de dreiging van infectieziekten en nieuwe virusinvasies is de laatste jaren volop in het nieuws. Een oude dreiging in nieuwe gedaante, want het gevecht tussen mensen en hun kleine belagers is van alle tijden. De onzichtbare vijand vertelt het spannende verhaal van de eeuwenoude strijd tegen ziekten, plagen en epidemieën vanaf de zeventiende eeuw, toen de zoektocht naar kennis in een stroomversnelling raakte en Antoni van Leeuwenhoek, turend door zijn microscopen, als eerste mens in de geschiedenis een bacterie aanschouwde. Pas door het werk van onderzoekers als Pasteur en Koch, twee eeuwen later, werd de betekenis van die ontdekking duidelijk. De doorbraak van de bacteriologie en de komst van vaccins en antibiotica wekten grote verwachtingen: zou men de oude plagen nu eindelijk definitief de baas worden? Er zijn momenten geweest waarop men meende dat de overwinning binnen bereik lag, maar dat bleek telkens een illusie die berustte op onderschatting van de tegenstander. Mensen en microben zijn tot elkaar veroordeeld. Infectieziekten zullen ons altijd blijven vergezellen, dat staat vast. Wat verandert is de beleving en de bestrijding ervan, de kennis en de macht erover.
Verder lezen

Boekenkruispunt uit Almelo

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annet Mooij - De onzichtbare vijand / over de strijd tegen infectieziekten Annet Mooij - De onzichtbare vijand / over de strijd tegen infectieziekten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenkruispunt

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenkruispunt
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenkruispunt een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenkruispunt vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenkruispunt kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.