Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Ge

Schrijver:
Titel: De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck).
Taal: Nederlands
Uitgever: Wibius Bleck - Franeker 1728
Bijzonderheden: Opnieuw gebonden halfleer met ribbels en titelschildje, 4°; (8), 269, (2), 167, 263. (1) blz. (verschillende blz. gebruind, voornamelijk in de brief aan Titus; voor het overige een fraai boekblok).
Prijs: € 125,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Op het voorste schutblad het stempel van Ds. M. Heikoop

Versprille uit Krabbendijke

zakelijk

Logo Versprille

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck). Vitringa, Campegius - De Brief van den Apostel Paulus Aan de Gemeente der Galaten; Als mede aan Titum: En Uitgeleesene Keurstoffen, Van eenige voorname Texten des Nieuwen Testaments (...) En nu in ’t Nederduits vertaalt (door W. Bleck).