Hans Ulrich - De Nieuwe Wereld Van William Tinkler

Schrijver:
Titel: De Nieuwe Wereld Van William Tinkler
ISBN: 9789000037728
Uitgever: van Goor
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De twaalfjarige pilgrim William Tinker woont met zijn ouders en broertje in Leiden. Zijn ouders zijn oorspronkelijk uit Engeland, maar moesten in 1608 hun thuisland ontvluchten. Ze waren er niet meer veilig vanwege hun streng protestantse geloof.
Maayke is de dochter van de bakker en woont al haar hele leven in Leiden. Ze is stiekem verliefd op William, die verlegen Engelse pilgrim…

Het leven van William en Maayke komt in een stroomversnelling terecht als Williams ouders de oversteek willen maken naar het nieuwe land Amerika. Samen met andere pilgrims schepen ze aan op de Mayflower, waarop de jongen een reis vol ontberingen tegemoet gaat. Maaykes leven neemt intussen een dramatische wending. Haar enige lichtpuntje is de gedachte aan William. Zal ze hem ooit terugzien?

De levens van Maayke en William worden op een opwindende manier samengebracht in deze historische jeugdroman. Ulrich beschrijft de bijzondere vriendschap tussen de twee jongeren, het Leiden van de 17é eeuw, Williams gevaarlijke bootreis en zijn eerste ontmoeting met de indianen. Het resultaat is een fris verhaal over een onderbelicht onderwerp uit de Nederlandse geschiedenis.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Ulrich - De Nieuwe Wereld Van William Tinkler