Hoeven - Afscheid van een engel

Schrijver:
Titel: Afscheid van een engel
ISBN: 9789021605340
Uitgever: Uitgeverij Ploegsma B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Aat is een geestelijk gehandicapt kind. In het gezin waarin hij opgroeit heeft hij altijd een bijzondere sfeer gebracht. Degenen die bij zijn leven betrokken zijn voelen dat hij moet groeien naar zijn bestemming, dat ook een gehandicapte het recht heeft zijn eigen leven te leiden en daardoor gelukkig te zijn.
Hij is nu vierentwintig geworden en een afscheid is onvermijdelijk. Aat zal het ouderlijk huis verlaten om in een andere omgeving nog meer zichzelf te kunnen zijn. Dit boek beschrijft de strijd die Aats ouders moeten voeren om te beslissen hem te laten gaan. Maar hun zoon blijkt eerder dan zij deze periode van zijn leven te hebben afgesloten. Dan nemen zij bewust afscheid van een kind dat voor allen een engel is geweest, een bode van dieper leven.
Mr. J. van der Hoeven schreef nog twee boeken over Aat. In ’Scheel engeltje’ wordt het leed beschreven dat de geboorte van een gehandicapt kind meebrengt, maar ook de rijkdom, de bevrijding en het geluk die het kan geven. In ’De engel en de blindeman’ gaat het over hoe Aat opgroeit en welke veranderingen dat in het gezin meebrengt.
Velen die met het probleem van een gehandicapt kind te maken hebben, zullen uit deze boeken kracht putten, omdat de schrijver zo oprecht vertelt van eigen ervaring. Hij stelt het probleem en wijst naar een bevrijdend antwoord.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoeven - Afscheid van een engel