Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) - Gezaaid in goede aarde

Schrijver:
Titel: Gezaaid in goede aarde
ISBN: 9789020240436
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij AnkhHermes
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 1981 / 1ste druk / 239 pagina's / Nederlands / 9789020240436
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deel 2 van Volg mij

De Christus over wie Bhagwan spreekt bruist van leven. Hij lijdt niet alleen aan het kruis. Hij is ook een Christus die lacht, een Christus die het leven viert en die zijn discipelen tot hetzelfde aanspoort bij alles wat ze doen.

“God houdt veel van het leven, hij schept ieder ogenblik leven. God is niet tegen het leven: hij is de diepste kern ervan, hij is er dol op!”

In deze serie toespraken spreekt Bhagwan Shree Rajneesh over de mens Jezus, de revolutionair Jezus, de jood Jezus en de mysticus Jezus. Hij spreekt dus over Christus, niet over het Christendom. Wat via overlevering tot ons gekomen is en waarop de kerken gefundeerd zijn, is de interpretatie door de discipelen van Christus. De weerklank die Bhagwan geeft op uitspraken van Jezus maakt opeens duidelijk wat Jezus werkelijk zei, wat hij ermee bedoelde. Alles is glashelder. Je hoort jezelf steeds zeggen: “Natuurlijk! Maar natuurlijk!” over dingen die je eerder nog nooit zijn opgevallen. En omdat Bhagwans visie zo helder is en hij de unieke gave heeft om die helderheid op anderen over te brengen, wordt wat Jezus zegt zo eenvoudig, rechtstreeks en voor-de-handliggend.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) - Gezaaid in goede aarde