John Irving - The Hotel New Hampshire

Schrijver:
Titel: The Hotel New Hampshire
ISBN: 9780552119382
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek The Hotel New Hampshire, geschreven door John Irving, is een meeslepende en excentrieke roman die het verhaal vertelt van de familie Berry. Het boek begint in de jaren 50 en volgt de familie gedurende verschillende decennia.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van John Berry, de middelste zoon van de familie. Zijn vader, Win Berry, is een ex-bokser die zijn droom waarmaakt door een eigen hotel te openen in New Hampshire. Het hotel wordt al snel een centrale plek in het leven van de familie en fungeert als een toevluchtsoord voor een bonte verzameling van gasten.

De familie Berry bestaat uit een kleurrijke cast van personages. Naast John zijn er zijn oudere broer Frank, een homoseksuele worstelaar; zijn jongere zus Lilly, die een ooglapje draagt na een ongeluk; en zijn jongste broer Egg, die een obsessie heeft met beren. Samen met hun moeder, een sterke en eigenzinnige vrouw genaamd Mary, vormen ze een hechte eenheid die ondanks de vele tegenslagen en tragedies die ze meemaken, altijd voor elkaar klaarstaat.

Het boek behandelt verschillende thema's, waaronder familie, liefde, seksualiteit, identiteit en de zoektocht naar geluk. Het verkent ook de donkere kanten van het leven, zoals misbruik, geweld en verlies. Irving slaagt erin om deze zware onderwerpen op een luchtige en humoristische manier te behandelen, waardoor het boek een perfecte balans vindt tussen tragiek en komedie.

Het verhaal neemt de lezer mee op een reis vol avontuur en verrassingen. De familie Berry maakt verschillende reizen naar Europa en komt in aanraking met een kleurrijke cast van personages, waaronder een berenfokker, een terroristische beer en een beroemde schrijver genaamd Freud. Deze ontmoetingen zorgen voor zowel komische als ontroerende momenten en dragen bij aan de levendigheid van het verhaal.

The Hotel New Hampshire is een meeslepende roman die de lezer laat lachen, huilen en nadenken. Het is een boek dat de complexiteit van het leven en de kracht van familie viert. Met zijn levendige personages, onverwachte wendingen en diepgaande thema's is het een boek dat lang bij de lezer zal blijven hangen.

Let op: Deze omschrijving is gebaseerd op een samenvatting van het boek en niet op persoonlijke ervaring met het lezen ervan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.