Mario Puzo - Omerta

Schrijver:
Titel: Omerta
ISBN: 9780345443960
Uitgever: Random House
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Omerta is een roman geschreven door Mario Puzo, de auteur van de bekende The Godfather-trilogie. Het boek werd postuum gepubliceerd in 2000, en is het derde deel van de 'Maffia-trilogie' van Puzo, na The Godfather en The Last Don.

Omerta speelt zich af in de wereld van de georganiseerde misdaad en volgt de levens van verschillende personages die betrokken zijn bij de Siciliaanse maffia. Het verhaal begint in de jaren 1920 en strekt zich uit tot de jaren 1990, waardoor de lezers een diepgaand inzicht krijgen in de evolutie van de maffia en de veranderingen die plaatsvinden in de criminele onderwereld.

Het boek draait voornamelijk om de familie Clericuzio, een machtige maffiafamilie die zijn wortels heeft in Sicilië. Don Domenico Clericuzio, het hoofd van de familie, is vastbesloten om zijn imperium te behouden en zijn familie te beschermen tegen rivaliserende bendes en de veranderende tijden. Hij is een meedogenloze en intelligente leider die bereid is om alles te doen wat nodig is om zijn doelen te bereiken.

Omerta verkent de complexe dynamiek van de maffiafamilies en de loyaliteit die heerst binnen deze gesloten gemeenschap. Het boek onderzoekt ook de invloed van de maffia op de politiek en het bedrijfsleven, en de manieren waarop de georganiseerde misdaad zich aanpast aan de veranderende maatschappij.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van verschillende personages, waaronder de leden van de Clericuzio-familie en hun bondgenoten en vijanden. Elk personage heeft zijn eigen motieven en ambities, en hun acties hebben vaak verstrekkende gevolgen voor zowel henzelf als de mensen om hen heen.

Omerta is een meeslepende roman die de lezers meeneemt in de duistere wereld van de maffia. Het boek is doordrenkt van spanning, geweld en intrige, en biedt een diepgaand inzicht in de psychologie van de maffialeden en de complexe machtsdynamiek binnen de georganiseerde misdaad.

Met zijn meesterlijke schrijfstijl en levendige personages weet Puzo de lezers te boeien en hen te laten meeleven met de personages, ondanks hun immorele daden. Omerta is een must-read voor liefhebbers van misdaadromans en biedt een fascinerende kijk op de onderwereld van de maffia.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.