diverse auteurs - Groot Handig Handboek

Schrijver:
Titel: Groot Handig Handboek
ISBN: 9789022890127
Taal: Nederlands
Uitgever: Romein
Bijzonderheden: 1979, ± 80 ongenummerde pag. hardcover met stofomslag
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek vindt u, in vorm van ruim 700 tips, een geweldige doe-het-zelf-informatie waarvan u telkens opnieuw plezier zult hebben.
Deze verzameling van handigheidjes, wetenswaardigheden en typische oplossingen voor kleine problemen
vormt de weerslag van in de praktijk opgedane kennis van vakmensen uit talrijke beroepen. Meestal gaat het er bij het zelf-doen niet om dat u over een gedegen vakkennis in timmeren, metselen, schilderen, metaalbewerken enz. moet beschikken, maar dat u weet hoe u een bepaald karwei zo simpel mogelijk kunt klaren.
Behalve praktijk-tips bevat dit boek een reeks projekten. Ze werden door een team van specialisten exclusief voor dit boek ontwikkeld. Er zijn heel gemakkelijke bij, ook wat ingewik kelder, maar de ontwerpers zijn er in alle gevallen van uitgegaan dat ú (handige of misschien wat minder geroutineerde doe-het-zelver) ze moet kunnen uitvoeren.
Zo kunt u zien hoe u de keuken een heel nieuw gezicht kunt geven, hoe u leuke legpuzzel-kussens' maakt, hoe u zelf een ongelooflijk boeiend speelgoed systeem vervaardigt. U vindt 26 van die projekten, stuk voor stuk speciaal voor dit boek ontworpen. Ze hebben betrekking op nagenoeg alle vertrekken van het huis en voor ieder in het gezin is er wel iets bij.
In die projekten zijn ook alle materialen verwerkt waarmee u te maken kunt krijgen: massief hout, plaatmateriaal, metaal, schuimplastic, kunststoffen enz. Na zo'n projekt tot een goed einde te hebben gebracht kunt u ook andere karweitjes aan waarbij die materialen te pas komen. Technisch is het allemaal in principe zo eenvoudig mogelijk gehouden. Maar tegelijkertijd steekt u er spelenderwijs heel wat techniek van op!
Verder lezen

La girafe qui lit

particulier

La girafe qui lit uit Spijkenisse

Logo La girafe qui lit

Op uw bestelling of vraag reageer ik binnen 3 werkdagen. U ontvangt een email met als afzender lagirafequilit@gmail.com.
Bestellingen worden, wanneer het volume dat toelaat, als brievenbuspakje verstuurd in een luchtkussenenvelop.
Pakketten worden verstuurd met postnl of wanneer u dat wenst met DHL of Homerr. Bij de laatste twee is de prijs lager dan bij postnl; het pakket wordt dan bij een servicepunt bij u in de buurt bezorgd.
U kunt bij uw bestelling aangeven welke verzendwijze uw voorkeur heeft. U krijgt dan een prijsopgave en indien van toepassing het adres van het dichtstbijzijnde servicepunt.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

diverse auteurs - Groot Handig Handboek diverse auteurs - Groot Handig Handboek diverse auteurs - Groot Handig Handboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij La girafe qui lit

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met La girafe qui lit
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en La girafe qui lit een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van La girafe qui lit vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • La girafe qui lit kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.