Milo Anstadt - Alles Wat Het Geval Is

Schrijver:
Titel: Alles Wat Het Geval Is
ISBN: 9789025497484
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 7,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Augustus 1968 reist Johan - documentairefilmer bij de televisie - naar Praag om er een programma op te nemen over het vijftigjarig bestaan van Tsjecho-Slowakije. Verlaten door zijn vriendin en met een bedrukt gemoed treft hij voorbereidingen voor enkele interviews. Op dat moment vallen de Russen binnen en maken een eind aan de Praagse Lente onder Dubèek. De gebeurtenissen in Praag markeren het begin van een proces dat Johans leven en inzichten verandert.Verrassende ontmoetingen met twee vrouwen, onverwachte keuzes van vrienden, gevaren in een door vijandige soldaten bezette stad, reacties van een woedende bevolking, radeloze toeristen en op sensatie beluste journalisten attenderen hem in deze chaotische toestand op ondoorgrondelijke en onvermoede verbanden.

De daaropvolgende jaren voert zijn werk hem naar vele landen en hij doet daar uiteenlopende ervaringen op. Maar de gebeurtenissen in Praag blijken toch de meeste consequenties te hebben voor zijn verdere bestaan. Met een van de vrouwen heeft hij een relatie, en geheel onverwacht komt hij de ander tegen. Hij moet een keuze maken, maar de uiteindelijke beslissing wordt door het noodlot genomen en zijn leven neemt een wending zoals hij die nooit had verwacht.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Milo Anstadt - Alles Wat Het Geval Is Milo Anstadt - Alles Wat Het Geval Is