Jan van den Bon - 4 it service management best practices

Schrijver:
Titel: 4 it service management best practices
ISBN: 9789087530433
Uitgever: Haren Publishing, van
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 30,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
IT Service Management
best practices
HET STANDAARDWERK VOOR IT SERVICE MANAGEMENT
'IT Service Management, best practices' is een meerdelige uitgave van de vereniging itSMF Nederland. De uitgave wordt geschreven voor en door de markt van IT-servicemanagement in Nederland en België. Bijdragen worden jaarlijks streng geselecteerd uit een ruim aanbod, afkomstig van vooraanstaande organisaties in het Nederlandse taalgebied. Hiermee ontstaat een cumulatieve database van best practices die van grote waarde is als naslagwerk voor IT-managers.
Het boek wordt benut als platform waarop nieuwe ontwikkelingen voor het eerst uitvoerig kunnen worden beschreven, en biedt een breed overzicht van belangrijke en actuele vraagstukken in het vakgebied van de IT-dienstverlening.
Over itSMF Nederland
itSMF Nederland is de Best Practice Community voor IT-(service) management en IT strategy, en maakt deel uit van de internationale itSMF-community die inmiddels in 43 landen is vertegenwoordigd. Zowel vendors als non-vendors zijn lid van ITSMF. Via dit jaarlijkse best practices boek, het Best Practice Magazine en talloze evenementen wisselen leden van itSMF best practices uit en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. De publicaties en evenementen van itSMF onderscheiden zich van commerciële initiatieven door de intensieve betrokkenheid van leden, door de objectiviteit en de gedrevenheid van vele tientallen vrijwilligers, en door het professionele niveau waarop de publicaties en evenementen worden ontwikkeld. itSMF Nederland wenst u veel leesplezier met deel vier van deze leerzame reeks die door uw collega's en vakgenoten is ontwikkeld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan van den Bon - 4 it service management best practices