Berendrecht , Jolanda . [ isbn 9789063186210 ] 4722 - Leven van

Schrijver:
Titel: Leven vanuit Boven . ( Leven door de Geest van Christus . ) Dit boek schetst een leefwijze waarin Jezus centraal staat. De auteur laat zien hoe je door de hechting aan Hem in toenemende mate vervuld wordt met de Geest. Omdat Jezus hierdoor -
ISBN: 9789063186210
Taal: Nederlands
Uitgever: Novapres, Uitgeverij
Bijzonderheden: paperback in bijna als nieuwe staat - 4722 - 1e dr 2016 - 260 p - 380 gr -13,3x21,1 cm - 2,5 cm dik .
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Omdat Jezus hierdoor vanuit je innerlijk kan werken, leidt dit tot zichtbaarheid en kenbaarheid van Christus in je leven.
Het leven door de Geest daagt uit tot avontuur, omdat het zo verrassend tegengesteld is aan wat in het algemeen binnen onze christelijke wereld gebruikelijk is. Dit is geen weg van opdrachten, methoden, standaarden en maatstaven. Integendeel. Het is een leven in de ruimte en vrijheid van de Geest, waarin de eigen identiteit tot bloei komt en waarin Jezus zonder remmingen gevolgd kan worden. Het mondt uit in een door liefde van Boven doordrenkt leven.
Op enthousiaste wijze word, met praktijkvoorbeelden, beschreven wat het betekent om door de Geest van Christus te leven. Dit boek prikkelt en inspireert om zelf die weg van Boven te gaan bewandelen.

J.M. (Jolanda) Berendrecht (1973) is afgestudeerd als jurist en werkzaam als beleidsadviseur bij de rijksoverheid. Verder is zij mede-voorganger van het Bedehuis, te Den Haag. Zij heeft een vurig verlangen naar een grote uitstorting van Gods Geest in Nederland. Haar gebed is dat christenen zo tot een met Jezus Christus worden, dat Hij zichtbaar wordt in hen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berendrecht , Jolanda . [ isbn 9789063186210 ] 4722 - Leven vanuit Boven . ( Leven door de Geest van Christus . ) Dit boek schetst een leefwijze waarin Jezus centraal staat. De auteur laat zien hoe je door de hechting aan Hem in toenemende mate vervuld wordt met de Geest. Omdat Jezus hierdoor -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.