Agatha Christie - Uit Poirots praktijk

Schrijver:
Titel: Uit Poirots praktijk
ISBN: 9789021842417
Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Uit Poirots praktijk is een boek geschreven door de beroemde misdaadauteur Agatha Christie. Het is een verzameling van twaalf korte verhalen waarin de briljante Belgische detective Hercule Poirot de hoofdrol speelt. Elk verhaal is een op zichzelf staand mysterie dat Poirot op meesterlijke wijze weet op te lossen.

In deze verhalenbundel wordt de lezer meegenomen naar verschillende locaties en situaties waarin Poirot zijn speurderskwaliteiten tentoonspreidt. Van een moord op een trein tot een verdachte zelfmoord in een landhuis, elk verhaal biedt een unieke puzzel die Poirot moet ontrafelen. De verhalen zijn zorgvuldig opgebouwd en bevatten vaak verrassende wendingen die de lezer op het verkeerde been zetten.

Wat Uit Poirots praktijk onderscheidt van andere misdaadverhalen is de karakterisering van Hercule Poirot zelf. Hij is een excentrieke detective met een scherp oog voor detail en een obsessie voor symmetrie en orde. Poirot gebruikt zijn 'kleine grijze cellen' om de meest ingewikkelde puzzels op te lossen en hij vertrouwt op zijn intuïtie en psychologisch inzicht om de waarheid te achterhalen.

Agatha Christie staat bekend om haar meesterlijke plotwendingen en Uit Poirots praktijk is daar geen uitzondering op. Elk verhaal is zorgvuldig geconstrueerd en bevat aanwijzingen die de lezer uitdagen om mee te denken en te proberen de puzzel op te lossen voordat Poirot dat doet. Christie's schrijfstijl is vlot en meeslepend, waardoor de lezer moeilijk kan stoppen met lezen.

De verhalen in Uit Poirots praktijk variëren in thema en setting, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: de onnavolgbare Poirot die de leiding heeft. Zijn scherpe observatievermogen en zijn vermogen om de kleinste details te interpreteren maken hem tot een van de meest geliefde detectives in de misdaadliteratuur.

Uit Poirots praktijk is een must-read voor liefhebbers van misdaadverhalen en Agatha Christie-fans. Het boek biedt een boeiende verzameling van mysterieuze puzzels die alleen door de genialiteit van Poirot kunnen worden opgelost. Met zijn charmante persoonlijkheid en ongeëvenaarde deductieve vaardigheden weet Poirot de lezer keer op keer te verrassen en te intrigeren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Agatha Christie - Uit Poirots praktijk