Colin Mcnaughton - Boe!

Schrijver:
Titel: Boe!
ISBN: 9789052471952
Uitgever: Zirkoon
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 7,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Boe! is een humoristisch prentenboek geschreven en geïllustreerd door Colin McNaughton. Het boek vertelt het verhaal van een kleine geest genaamd Boe, die op zoek is naar iemand om bang te maken.

Boe is een schattige, maar ondeugende geest die in een spookhuis woont. Hij is altijd op zoek naar avontuur en plezier. Op een dag besluit Boe dat hij iemand wil laten schrikken, dus gaat hij op pad. Hij probeert verschillende mensen en dieren bang te maken, maar niemand lijkt echt onder de indruk te zijn van zijn spookachtige verschijning.

Boe probeert een hond te laten schrikken, maar de hond blaft alleen maar. Hij probeert een kat te laten schrikken, maar de kat blijft rustig zitten. Hij probeert zelfs een krokodil te laten schrikken, maar de krokodil geeft geen krimp. Boe begint zich steeds meer gefrustreerd te voelen, omdat niemand bang voor hem lijkt te zijn.

Uiteindelijk komt Boe een klein meisje tegen genaamd Betty. Hij besluit haar ook bang te maken, maar tot zijn verbazing begint Betty te lachen. Ze vindt Boe helemaal niet eng, maar juist grappig. Boe is verbaasd, maar ook blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die zijn streken kan waarderen.

Boe en Betty worden al snel vrienden en beleven samen allerlei avonturen. Ze spelen verstoppertje, maken grapjes en hebben veel plezier. Boe realiseert zich dat het niet altijd belangrijk is om mensen bang te maken, maar dat vriendschap en plezier veel waardevoller zijn.

Het boek Boe! is geschreven in eenvoudige en speelse taal, waardoor het zeer geschikt is voor jonge kinderen. De kleurrijke en gedetailleerde illustraties van Colin McNaughton brengen het verhaal tot leven en voegen een extra dimensie toe aan het boek. De humoristische situaties en de schattige personages zorgen ervoor dat kinderen zich zullen vermaken tijdens het lezen.

Boe! is een boek dat kinderen leert dat het belangrijk is om jezelf te zijn en dat vriendschap en plezier veel waardevoller zijn dan proberen anderen bang te maken. Het is een hartverwarmend verhaal dat kinderen zal laten lachen en nadenken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.