Taylor, Andrew - Het kwaad ontkiemd (Roth #1)

Schrijver:
Titel: Het kwaad ontkiemd (Roth #1)
ISBN: 9789055017829
Taal: Nederlands
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2000, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Op een koude wintermiddag loopt de kleine Lucy Appleyard weg bij haar oppas. Voor haar ouders begint een nachtmerrie. Moeder Sally is net een jaar werkzaam als priester in de Anglicaanse kerk. Het werk valt haar zwaar en zet behoorlijk veel druk op haar relatie met Michael, die rechercheur is bij de politie. Ook de houding van David Byfield, Michaels peetvader, zelf priester en fervent tegenstander van vrouwen in het ambt, zorgt voor de nodige spanningen.
Het is alsof het meisje in een zwart gat is verdwenen zonder een enkele aanwijzing over haar verblijfplaats... totdat er een eerste verschrikkelijke ontdekking wordt gedaan op een kerkhof: er wordt een afgehakte hand van een klein meisje gevonden. Er volgen meer gruwelijke vondsten, allemaal op plekken die met religie te maken hebben. Wat voor betekenis hebben deze welhaast rituele offers?
De enigen die uiteindelijk kunnen voorkomen dat ook Lucy slachtoffer wordt van het Kwaad, zijn haar ouders en David Byfield. Maar zijn zij in staat de raadselen van de kwade machten te ontcijferen die zich rondom hun onschuldige dochtertje verzamelen?
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Taylor, Andrew - Het kwaad ontkiemd (Roth #1)