M. Segar - Coping

Schrijver:
Titel: Coping
ISBN: 9789044113563
Uitgever: Garant
Bijzonderheden: Als nieuw - KLEINE PAPERBACK
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Marc Segar, biochemicus, heeft zelf het Aspergersyndroom. Vanuit eigen ervaring noteert hij de ongeschreven regels bij dit probleem. Ze zijn verdeeld in 'rubrieken', zoals: piekeren, lichaamstaal, gesprekken voeren, seksualiteit en uitgaan, zelfstandig wonen, op reis gaan,...
De toon is opvallend direct en alle informatie wordt gepresenteerd in korte, overzichtelijke teksten. Het is duidelijk dat de auteur zelf de problemen kent en ermee om wil gaan.
Het boek is bestemd voor (jonge) mensen die zelf lijden aan het Aspergersyndroom en voor alle anderen -ouders, hulpverleners,...- die beter willen begrijpen wat het betekent om 'Asperger' te hebben.

Marc Segar is geboren in 1974. Eind 1997 komt hij om het leven bij een verkeersongeval op de Engelse MI. Zijn familie stelt dit werk beschikbaar in de hoop en verwachting dat andere mensen ermee worden geholpen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Segar - Coping