Peter Pan

Schrijver:
Titel: Peter Pan
ISBN: 9781852132927
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Peter Pan is een klassiek kinderboek geschreven door J.M. Barrie. Het verhaal draait om de avonturen van Peter Pan, een jongen die nooit volwassen wil worden, en zijn magische wereld genaamd Neverland.

Het verhaal begint wanneer Peter Pan de kinderen Wendy, John en Michael Darling meeneemt naar Neverland. Daar beleven ze allerlei spannende avonturen, zoals het bevechten van piraten, het ontmoeten van feeën en het vliegen met behulp van elfenstof. Peter Pan wordt bijgestaan door zijn trouwe metgezel Tinkerbell, een kleine fee die hem altijd helpt.

In Neverland ontmoeten de kinderen ook de beruchte kapitein Haak, de aartsvijand van Peter Pan. Haak is een meedogenloze piraat die erop uit is om Peter Pan te verslaan en de heerser van Neverland te worden. Er ontstaat een strijd tussen Peter Pan en kapitein Haak, waarbij de kinderen een belangrijke rol spelen.

Het boek verkent thema's als de kracht van verbeelding, het belang van vriendschap en de angst voor volwassenheid. Peter Pan symboliseert de wens om altijd jong te blijven en de vrijheid om te kunnen doen wat je wilt, zonder de verantwoordelijkheden van volwassenheid. Het verhaal laat zien dat volwassen worden niet altijd betekent dat je je verbeelding en avontuurlijkheid moet opgeven.

Peter Pan is een tijdloos verhaal dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Het is een boek vol magie, avontuur en humor. De personages zijn levendig en kleurrijk, en het verhaal zit vol met spannende wendingen en verrassingen.

Het boek is niet alleen bekend vanwege het verhaal zelf, maar ook vanwege de vele aanpassingen en bewerkingen die ervan zijn gemaakt. Het verhaal is meerdere keren verfilmd en er zijn talloze toneelstukken en musicals van gemaakt. Peter Pan is een icoon geworden in de populaire cultuur en blijft generaties lang geliefd.

Kortom, Peter Pan is een betoverend boek dat de lezer meeneemt naar een wereld vol avontuur en verbeelding. Het is een tijdloos verhaal dat jong en oud blijft inspireren en herinneren aan de kracht van jeugdigheid en de magie van nooit volwassen worden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Peter Pan