Yvonne Gillissen, Hoogendoorn - Oude vrouwen en de geur van chr

Schrijver:
Titel: Oude vrouwen en de geur van chrysanten
ISBN: 9789490385446
Uitgever: PAMAC
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Mensen houden van bloemen. Ze kunnen je blij maken, ze decoreren, dienen als attribuut en zijn symbolisch. Zo staat de chrysant voor vriendschap, de witte chrysant voor de waarheid en de gele chrysant voor voorzichtige liefde. Ja, het is mooi wat bloemen met je kunnen doen.

Dit geldt ook voor de twintig verhalen in deze bundel. Korte verhalen van talentvolle Nederlandse en Vlaamse schrijvers. Mooie verhalen, spannende verhalen, verhalen die ontroeren, verhalen die goed... en minder goed eindigen, maar die het leven laten zien zoals het leven met bloemen kan zijn.

----------

Inhoud: Tantes tanden - Yvonne Gillissen, Femmy - Willeke Stadtman, Wie heeft de mens en zijn tijdelijkheid uitgevonden? - Ina Lodwwyckx, Verzoeningscake - Cora van Meurs, De Jacobsladder - Conny Hoogendoorn, De pruimedanten - Caroline Wammes, Iona - Peter Cnops, Vergane glorie - Alice Bakker, Valkuilen - Anne van Steenhoven, Old Spice - Rina Mahr, Visserslatijn - Frans M. Jansen, Javaanse Jongens - Motell Rijnen, De chrysantenmoord - Aloka Liefrink, Lente - Sonja Tigelaar, Blozende bloemen - Cat Hill, De erfenis - IJsbrand Drost, De dienst - Evelien van Kampen, Zo wakker als wat - Armand Kerkmeester, Het feest van de verjaring - José Holtrop, Met pensioen - Cees Zon.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yvonne Gillissen, Hoogendoorn - Oude vrouwen en de geur van chrysanten