Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuu

Schrijver:
Titel: De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst.
Taal: Nederlands
Uitgever: Könemann Verlagsgesellschaft mbH. Keulen.
Bijzonderheden: 1998, 1e druk, 503 pagina's, linnen gebonden met stofomslag, formaat: 31,9 x 28 cm. Conditie: Een fraai exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

De barok is een Europese stijlperiode die aan het begin van de 17e eeuw in Italië tot ontwikkeling kwam en tot in de eerste helft van de 18e eeuw voortduurde, en die zich kenmerkt door overdaad van vorm en heftigheid van gevoelsuitdrukking. De barok kwam tot uiting op alle terreinen van de cultuur, zoals architectuur, tuinarchitectuur, schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en muziek. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen vroeg-, hoog- en laatbarok. De laatbarok wordt ook wel rococo genoemd.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst. Toman. Rolf. Samensteller. - De kunst van de Barok. Architectuur - Beeldhouwkunst - Schilderkunst.