J. Berryman - Psychologie van alledag

Schrijver:
Titel: Psychologie van alledag
ISBN: 9789057120176
Uitgever: Uitgeverij Nieuwezijds B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom deed je dat? Waar dacht je aan? Hoe voelde je je? Een antwoord geven op deze drie vragen is de kern van het werk van psychologen wanneer ze mensen proberen te begrijpen.

In zekere zin zijn we allemaal amateur-psychologen, omdat we dagelijks het gedrag en handelen, de gedachten en gevoelens van anderen proberen te doorgronden en te duiden. Maar met ons gezond verstand kunnen we niet alles verklaren.

Deze levendige en toegankelijke inleiding in de psychologie biedt een aanvulling waar het gezond verstand tekortschiet. Het verklaart in alledaags taalgebruik en aan de hand van alledaagse voorbeelden het menselijk handelen en gedrag. Het verhoogt daarom je zelfkennis en mensenkennis - en daarmee hopelijk ook je belangstelling voor dit boeiende vak.

In korte hoofdstukken en met veel voorbeelden komen aan bod: lichaamstaat, karakter en persoonlijkheid, man-zijn of vrouwzijn, sociale beïnvloeding en rotten, emoties, ontwikkeling en opvoeding, psychische problemen, waarneming en geheugen, teren en denken, gebruik en misbruik van psychologische tests, mensen versus dieren, en methoden van psychologisch onderzoek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Berryman - Psychologie van alledag