Aletta De Vries - Dansers in de dop

Schrijver:
Titel: Dansers in de dop
ISBN: 9789057305184
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ieder jaar staan er weer nieuwe kinderen te trappelen voor de deuren van balletopleidingen. Ze staan daar met hun ouders, verwachtingsvol en nieuwsgierig, om een wereld binnen te stappen die er van buitenaf licht en bruisend uitziet. Als je er niet jong binnengaat, krijg je waarschijnlijk helemaal nooit meer toegang. Maar hoe weet je, als je die kans wel krijgt, waar je aan begint? En moet je dat wel weten?

Met name gedurende de vormende schooljaren van opgroeiende kinderen moet ouders ontelbare grote en kleine beslissingen nemen die van invloed kunnen zijn op het verdere verloop van het leven van hun kind. Dat is bij balletleerlingen niet anders, maar in de levens van déze kinderen spelen factoren mee die extra aandacht verdienen.

In dit boek tracht balletpedagoge Aletta de Vries op objectieve wijze inzichtelijk te maken wat dansers beweegt of zou kunnen bewegen, en wat zij op hun pad zoal tegen kunnen komen. Daarmee wil zij jonge balletleerlingen en hun ouders de mogelijkheid geven zich beter voor te bereiden op (de keuze voor) een leven in het balletvak.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aletta De Vries - Dansers in de dop