Robert Nathan - De witte tijger

Schrijver:
Titel: De witte tijger
ISBN: 9789026970689
Uitgever: Nathan
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In de spannende thriller De Witte Tijger schetst Robert Nathan niet alleen een nauwgezet beeld van het hedendaagse China, maar neemt hij de lezer ook mee op een verbijsterende reis door het labyrint van de moderne Chinese politiek. Een wereld waar de waarheid afhangt van wie de macht heeft, waar de verkeerde vraag een dodelijk antwoord uitlokt, waar angst en argwaan hoogtij vieren.

Wanneer Sun Sheng, een held van de communistische revolutie, sterft achter zijn bureau in het ministerie van Openbare Veiligheid in de Chinese hoofdstad Beijing, vat zijn beschermeling Lu Hong argwaan op: hier zou wel eens sprake kunnen zijn van het vereffenen van oude rekeningen. Hoewel hij opdracht heeft een onderzoek in te stellen op grond van de verdenking dat Peter Ostrander, een Amerikaanse arts die in China werkt, een spion zou zijn, besluit Hong de antwoorden te gaan zoeken op de vele vragen die samenhangen met de dood van Sun Sheng. Het is met gevaar voor eigen leven dat Hong, hoge beamte bij de staatsrecherche, zowel zijn eigen verdenkingen als die tegen Ostrander onderzoekt. De spanning stijgt naarmate de twee aanvankelijk gescheiden zaken meer met elkaar te maken blijken te hebben - en naarmate Hong er zelf meer bij betrokken raakt doordat feiten uit zijn eigen verleden hem leiden naar een gecompliceerd relaas vol wraakneming, verraad en pogingen alles in de doofpot te stoppen...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robert Nathan - De witte tijger Robert Nathan - De witte tijger