Benard - Dochter van de profeet

Schrijver:
Titel: Dochter van de profeet
ISBN: 9789035119956
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De dochter van de Profeet neemt ons mee naar Peshawar, een afgelegen grensplaats in het woelige Pakistan. Micky Malone -een Amerikaanse zakenman die zo zijn bedenkingen heeft over de kwaliteit van het eten in zijn hotel, om nog maar te zwijgen van zijn lokale zakenpartners- wordt niet alleen vermist, maar lijkt, te oordelen naar de bloedsporen op de ijsmachine, ook te zijn vermoord.

De jonge, ambitieuze detective lqbal wordt op de zaak gezet, al snel bijgestaan door de journaliste Julia, de doortastende zuster van het slachtoffer. Naarmate hun onderzoek vordert, beginnen zij met een alarmerende regelmaat dode mannen tegen te komen.

Hun zoektocht, die een verrassende ontknoping zal krijgen, voert ze naar al Ie uithoeken van de Pakistaanse samenleving. Zo ontmoeten zij Fatima, het deugdzame dorpsmeisje dat wordt verkracht door haar schijnbaar nog deugdzamere werkgever. Ze komen de feministische journaliste Lilly tegen, en Shabnam, een feodale prinses die carrière maakt in de lokale politiek. Deze vrouwen leren ons hoe moeilijk het is de straat over te steken gehuld in een chador, geven inzicht in de wonderlijke verlamming die vrouwelijke vluchtelingen overvalt omdat ze vanwege het eergevoel van hun man nooit hun tent mogen verlaten, en laten zien dat zusterschap op raadselachtige manieren kan werken - zeker in de islamitische wereld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benard - Dochter van de profeet