Krabben - De dood is springlevend

Schrijver:
Titel: De dood is springlevend
ISBN: 9789055013722
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De dood staat tegenwoordig volop in de belangstelling. De wens om een crematie of begrafenis een persoonlijk stempel te geven, heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Meer dan vroeger willen mensen hun begrafenis zélf regisseren. Ook uit de media is de dood niet meer weg te denken. Kunstenaars beschilderen doodskisten in bonte kleuren en geven grafstenen en urnen opvallende vormen. En sommige mensen hebben huis doodskist al jaren als gebruiksvoorwerp in huis.

Het is tijd om al deze ontwikkelingen eens op een rij te zetten. Anja Krabben, oprichtster en hoofdredacteur van doodgewoon, het enige publiektijdschrift over de dood, beschrijft in dit boek de beleving van de dood in Nederland. Ze geeft antwoo5d op vragen als hoe rouwt Nederland? Wat is de plaats van de dood in onze samenleving? Hoe gedenken wij onze doden (op Internet bijvoorbeeld) Hoe gaat de nieuwe, alternatieve uitvaartondernemer te werk? Wat doet een organisatie als het Netwerk Uitvaartvernieuwers? Daarnaast beschrijft de auteur de ontwikkelingen en mogelijke alternatieven i het buitenland, zoals de goedkope do-it-yourself-begrafenissen in Engeland en het invriezen in Amerika.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Krabben - De dood is springlevend Krabben - De dood is springlevend