Marco Gianotten, Tess van Genderen - Digital empathy

Schrijver:
Titel: Digital empathy
ISBN: 9789082556407
Uitgever: Giarte Media Group B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 11,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Er was eens een bedrijfsonderdeel dat werd opgericht om computers te bedienen: de afdeling automatisering, later omgedoopt tot de afdeling informatietechnologie (IT).
Decennia later zijn IT-afdelingen omvangrijker en belangrijker voor de bedrijfscontinuïteit dan ooit. Maar bijnamen als 'het fort' of 'de bunker' maken duidelijk dat IT vaak nog een geïsoleerde plek inneemt binnen de organisatie. Dat is het laatste wat je wilt wanneer digitalisering het bestaansrecht van je onderneming maakt of breekt.

Hoe vindt IT als discipline zichzelf opnieuw uit? Het antwoord ligt niet in een nieuw procesmodel of een andere methodiek; de oplossing begint met empathie.
Nieuwsgierigheid, creativiteit en inlevingsvermogen bepalen in grote mate het succes van IT. Dit boekje is voor mensen die open staan voor verandering: of je nu wel of niet IT'er bent. Digital Empathy levert inspiratie en handvatten: van het waarom tot de aanpak van experience level agreements. Het kwartje valt vanzelf bij het lezen... of niet. In dat laatste geval is er nog altijd de bumpersticker 'Ik ben niet goed in empathie, neem je ook genoegen met sarcasme?'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marco Gianotten, Tess van Genderen - Digital empathy