Tom de Bruijn - SpecialBite zomer

Schrijver:
Titel: SpecialBite zomer
ISBN: 8710206237224
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Buiten eten kan in Nederland niet al te vaak. Maar als de wind is gaan liggen, de temperatuur op dreef is en het niet te snel afkoelt 's avonds, dan willen we maar al te graag een tafeltje reserveren bij een restaurant met terras. Een topterras. Trouwens, als het water wat frisser blijkt dan verwacht, kunnen we tegenwoordig prima buiten blijven zitten door warmtebronnen (zeker niet aan te slepen met het rookverbod op komst), zoals vuurkorven en warme dekentjes die worden uitgedeeld.
Bij de ligging van een groot aantal terrassen in deze gids krijgen we 'het lijkt wel of ik in Frankrijk ben'-gevoel. Op een lieflijk pleintje, in het weiland, aan zee, op de stoep of naast de kerk: overal hebben we als we buiten eten het gevoel op vakantie te zijn. En om dat gelukzalige gevoel kracht bij te zetten, is de SpecialBite Zomer een handige gids die helpt om de meest bijzondere 'buiten-eet' restaurants te vinden. Het draait hierbij om de kwaliteit van het eten, het terras en het uitzicht.

Buiten eten is goed voor je humeur en tegen de stress. Het eten smaakt ook beter in de frisse buitenlucht (hoewel topkoks dat stellig ontkennen, want wég zijn de geuren!). En zelfs in de stijfste zaken laat de bediening de strakke zo-hoort-het-teugels wat vieren als de zon schijnt.

Bezoekers van onze website SpecialBite.com hebben de afgelopen maanden gestemd op hun favoriete restaurant om buiten te eten. Dus als je naar het absolute summum van de eetterassen wilt gaan, dan kijk je verderop in de gids bij De Gouden 15!

Veel eetplezier in de zon deze zomer!

P.S. Je dorst les je deze zomer weer met een coole, koele cocktail. Shake 'm thuis zelf! Bij elke stad en provincie vind je een lekker recept.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tom de Bruijn - SpecialBite zomer Tom de Bruijn - SpecialBite zomer