Betty Smith - A Tree Grows in Brooklyn

Schrijver:
Titel: A Tree Grows in Brooklyn
ISBN: 9789394752818
Uitgever: Grapevine India Publishers Pvt Ltd
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 24,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
A Tree Grows in Brooklyn is een roman geschreven door Betty Smith. Het boek speelt zich af in het begin van de 20e eeuw in de arme wijk Williamsburg in Brooklyn, New York. Het verhaal volgt het leven van Francie Nolan, een jong meisje dat opgroeit in een gezin dat te maken heeft met armoede en tegenslagen.

Francie is een intelligent en nieuwsgierig meisje dat een grote liefde heeft voor boeken en leren. Ze woont samen met haar ouders, Katie en Johnny, en haar jongere broer Neeley. Haar vader is een charmante maar onbetrouwbare man die moeite heeft om werk te vinden, terwijl haar moeder hard werkt als schoonmaakster om het gezin te onderhouden.

Het boek beschrijft het dagelijks leven van Francie en haar familie, en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Ze moeten vechten tegen armoede, honger en de harde realiteit van het leven in een achterstandswijk. Ondanks deze moeilijkheden probeert Francie haar dromen na te jagen en haar passie voor leren te behouden.

Het verhaal toont ook de verschillende personages die Francie ontmoet tijdens haar opgroeien, zoals haar leraar die haar aanmoedigt om te blijven leren en haar buurjongen die haar eerste liefde wordt. Deze personages spelen allemaal een rol in de vorming van Francie en helpen haar om te gaan met de uitdagingen van het leven.

A Tree Grows in Brooklyn is een coming-of-age verhaal dat de lezer meeneemt op een emotionele reis. Het laat zien hoe Francie volwassen wordt en haar eigen identiteit ontdekt te midden van armoede en tegenspoed. Het boek behandelt thema's als doorzettingsvermogen, familiebanden, onderwijs en de kracht van verbeelding.

Betty Smith schrijft met een meeslepende en levendige stijl, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan inleven in de personages en hun omgeving. Ze weet de sfeer van het Brooklyn in die tijd goed weer te geven en creëert personages die echt tot leven komen.

A Tree Grows in Brooklyn is een tijdloze klassieker die de lezer raakt met zijn oprechte en ontroerende verhaal. Het is een boek dat de veerkracht van de menselijke geest viert en de kracht van hoop en doorzettingsvermogen benadrukt, zelfs in de moeilijkste tijden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.