Michel Boerebach - Zelfspo(R)T

Schrijver:
Titel: Zelfspo(R)T
ISBN: 9789085483113
Uitgever: GigaBoek
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Michel Boerebach is misschien wel net zo'n goede schrijver als dat hij als profvoetballer was: vol humor, relativeringsvermogen en een scherp oog voor bijzondere mensen en dingen. De schare aanhangers van zijn columns in De Stentor en op TwenteSport.com groeit nog wekelijks.

Uit het nawoord van Hugo Borst:

(...) Als ik de columns van Michel Boerebach lees, weet ik het zeker: de voetballer is schrijver geworden. Hij heeft het vermogen dingen waar te nemen die anderen niet opmerken. Toen hij een paar van zijn stukjes mailde, was ik werkelijk stomverbaasd over de kwaliteit. Misschien wel omdat ik ook in hem die eeuwige voetballer zag, u kent het clich? wel, dat van die ietwat verwende, net iets te oppervlakkige, gemakzuchtige prof.
(...) Michel zet onze verbeelding aan het werk, laat ons nadenken en lachen. Michel is een geestige man, hoor. Hij is bereid zichzelf als voetballer en als mens stuk te relativeren. Hij durft uit te weiden over de fouten die hij in een vorig leven heeft begaan en doet dat op zo'n meedogenloze of droogkomische toon dat je meteen van hem gaat houden.
(...) Met de lezer durft hij zijn diepere gevoelens te delen. Mooi. Maar zijn stukjes zijn daarnaast ook als vermaak bedoeld. Ernst en tragikomische toestanden wisselen zich in een aangenaam tempo af.
(...) Wie schrijft vergeet de tijd, wie schrijft zoekt zichzelf, schept orde in zijn hoofd, vindt zichzelf tenslotte, wie schrijft cre?ert. Schrijven is misschien wel net zo mooi als voetballen. Michel, een uitstekende voetballer ooit, zal het beamen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michel Boerebach - Zelfspo(R)T