Ingrid Mulder - Als de dag van toen

Schrijver:
Titel: Als de dag van toen
ISBN: 9789086601295
Uitgever: Ellessy, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als Marije¿s man David wordt uitgenodigd voor een reünieprogramma op tv, voelt ze dat haar wereld afbrokkelt. Nu wordt vast alles weer opgerakeld uit die verschrikkelijkste zomer uit haar leven.
De zomer waarin een seriemoordenaar door de stad waarde. De zomer waarin ze haar beste vriendin verloor door een ruzie. De zomer waarin haar vader zelfmoord pleegde.
Maar dan krijgt David een ongeluk, en hij niet alleen. En ineens staat Marije zelf in de beklaagdenbank. Het verleden dat ze dacht achter zich te hebben gelaten blijkt ineens een grote rol te spelen in de gebeurtenissen van nu

Ingrid Mulder (1971) is geboren en getogen in Valthermond. Op haar 19e jaar ging ze Rechten studeren in Groningen. Nu woont ze alweer jaren in Hoofddorp. Ze heeft bijna 10 jaar gewerkt als jurist bij het Openbaar ministerie, waar ze heeft meegewerkt aan vele rechtszaken. Naast haar huidige baan van juridisch deskundige runt ze een eigen tekstbureau. In 2009 maakte ze met de spannende politieroman ¿De boogschutter¿ haar debuut.

De pers over De boogschutter:
¿Een debuut van formaat. Gesmeerde stijl en leest aangenaam weg. Met mensen van vlees en bloed. Goed gedoseerde spanning en mooie opbouw. Prima debuut!¿ (J.Habets voor Thrillerboek.nl- 4 sterren)
¿Leest in sneltreinvaart en spannend. Een geweldig boek. Vlot en duidelijk geschreven. Het blijft boeien tot de laatste bladzijde¿. (www.cia-shopping.nl 4 sterren)
¿Karakters zijn goed uitgediept. Beschrijving van privé-leven van hoofdpersoon is subtiel. Formidabele prestatie. Steengoede politieroman!¿ (Stéphanie de Geus voor
Crimezone.nl 5 sterren)
¿Wat opvalt zijn de solide karakters en de vaart en vlotheid in de schrijftrant. Goed uitgewerkt. Het verhaal staat als een huis. Dit smaakt duidelijk naar meer¿. (www.vrouwenthrillers.nl 4 sterren)
¿Goed gescoorde politieroman. Goede karakter- en sfeertekening, spannend tot het einde.¿
(Alice Grob voor Biblion)
¿Onderhoudende politieroman. Stevige whodunnit. Goede kost¿. (detectives.kro.nl)
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ingrid Mulder - Als de dag van toen