Mark Bowden - Black Hawk Down

Schrijver:
Titel: Black Hawk Down
ISBN: 9789024547654
Uitgever: Poema Pocket
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Black Hawk Down is omschreven als een van de meest gezaghebbende boeken over een veldslag die ooit verschenen zijn. Een even gruwelijke als adembenemende en - gelet op de discussies over VN-taken - nog immer actuele momentopname van de risico's van humanitaire interventies.
Zondag 3 oktober 1993.
140 Amerikaanse elite-soldaten worden vanuit helikopters gedropt in het hart van Mogadishu, Somalië. Hun missie: Ontvoer twee naaste medewerkers van een Somalische krijgsheer. Het mag een uur duren.
Zo makkelijk en snel gaat het niet. Wat volgt is een eindeloze nacht in een vreemde stad en vechten tegen duizenden zwaarbewapende Somaliërs. Wanneer de eenheid de volgende ochtend gered wordt, zijn achttien soldaten dood en meer dan zeventig zwaargewond. De Somalische verliezen zijn vele malen groter.
Auteur Mark Bowden werkt als verslaggever bij The Philadelphia Inquirer en heeft vele journalistieke prijzen gewonnen voor zijn werk. De film Black Hawk Down is geregisseerd door Ridley Scott met onder meer Ewan McGregor en Tom Sizemore.
Black Hawk Down toont dat, alle technologie ten spijt, de grondoorlog nog steeds een zeer persoonlijke aangelegenheid is. Journalistiek op haar allerbest.' DON MURRAY, COLUMNIST, EX-PARA EN PULITZER-WINNAAR
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mark Bowden - Black Hawk Down