Boswijk Albert, Peelen Ed - Een nieuwe kijk op de Experience Ec

Schrijver:
Titel: Een nieuwe kijk op de Experience Economy + CD-ROM
ISBN: 9789043013918
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een nieuwe kijk op de experience economy gaat over de theoretische achtergronden en praktische toepassingen van het ontdekken van betekenisvolle belevenissen en het ontwikkelen van innovatieve en duurzame concepten van immateriële waarde.

De experience economy is veel meer dan het aanbieden van een experienceomgeving. Juist de persoonlijke belevenissen van het individu moeten het uitgangspunt zijn, en zijn (verborgen) programma om zin en betekenis aan zijn leven te geven, in zijn eigen leefomgeving en in zijn maatschappelijke context. Dit betekent een veranderende rol voor organisaties en het bedrijfsleven.
Dit boek geeft stap voor stap aan wat de fundamenten van betekenisvolle belevenissen zijn en welke ontwerpprincipes daarop van toepassing zijn. Vervolgens bespreekt het hoe het geheel van idee tot werkelijkheid concreet in het bedrijfsleven in de praktijk kan worden gebracht. Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel bevat de historie, de theorie en de betekenis van de experience economy, het tweede deel beschrijft de praktijk. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een relevante businesscase.

Bij dit boek is een dvd met illustratieve voorbeelden, video's en documenten meegeleverd.

Een nieuwe kijk op de experience economy is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs. Daarnaast is het een aanrader voor iedereen die zoekt naar nieuwe wegen om immateriële waarde toe te voegen en te innoveren.

Albert Boswijk is directeur van het European Centre for the Experience and Transformation Economy. Ed Peelen is hoogleraar marketing aan Nyenrode Business Universiteit en directeur Research bij het European Centre for the Experience and Transformation Economy.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boswijk Albert, Peelen Ed - Een nieuwe kijk op de Experience Economy + CD-ROM