Susan Madison. - Kleur Van Hoop

Schrijver:
Titel: Kleur Van Hoop
ISBN: 9789026981814
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Elk jaar brengen de hardwerkende Ruth en Paul met hun kinderen Josie en Will de zomervakantie door aan de kust van New England, in Cartner's House. Een vredige plek vol goede herinneringen, met een prachtig uitzicht op de kustlijn en de geur van dennenbos.
Deze zomer echter, lijkt ver verwijderd van die idyllische vakanties van vroeger: Ruth en haar man Paul zijn langzaam uit elkaar gegroeid en haar relatie met de opstandige, artistieke Josie staat op springen. Ruth probeert zichzelf ervan te overtuigen dat haar dochters gedrag slechts puberaal is, maar ze schrikt van de vijandigheid die ze steeds vaker ziet in Josies blik.
Op een noodlottige middag gaan ze met zijn vieren zeilen en komen terecht in een storm, waarbij Josie overboord slaat. Haar lichaam wordt nooit gevonden en het gezin wordt overmand door verdriet en schuldgevoelens.
Ruth trekt zich terug in haar werk en weigert te praten over deze tragische gebeurtenis, terwijl Paul het niet kan verdragen dat zijn vrouw hem ontloopt. Intussen probeert Will het verlies van zijn zus moedig te aanvaarden en zijn ouders bij elkaar te houden, maar dit is een te grote verantwoordelijkheid voor een veertienjarige jongen, die bovendien zelf getroffen wordt door een ernstige ziekte...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Susan Madison. - Kleur Van Hoop