Flip van Doorn - 1000 plekken die je echt gezien moet hebben

Schrijver:
Titel: 1000 plekken die je echt gezien moet hebben
ISBN: 9789089891273
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op pad met de (klein)kinderen! De 'jongste' editie van een zeer succesvolle gids Duizend plekken waar je een leuke dag met de (klein)kinderen beleeft. Geordend op meerdere thema's per provincie. Voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar, en voor iedereen die het kind in zichzelf de ruimte geeft. Een praktisch cadeau voor ouders en grootouders. Bij elke plek een blokje met praktische informatie en een leeftijdsindicatie. Uitgebreid alfabetisch en thematisch register. Samengesteld op basis van ervaringen van vele Nederlandse ouders en hun kinderen. Met onbekende en bekendere plekken. Speelbossen en attractieparken, kinderboerderijen en musea, pannenkoekenhuizen, theaters, dierentuinen en nog veel meer...
Lolland, het Hossebos, Joepie: alleen van de namen in het boek word je al vrolijk. Dit boek neemt je mee naar attracties, wandelroutes, speelbossen, musea, pannenkoekenhuizen, speeltuinen, kinderboerderijen en andere plekken waar je met kinderen een leuke dag kunt beleven. Bekende attracties als het Dolfinarium, de Efteling of Aviodrome worden afgewisseld door verrassende tips. Ontmoet de Sommeltjes aan het Sommeltjespad op Texel, kom spelen, knutselen en uitvinden bij de Spelerij in Dieren, of maak en bekijk kinderkunst in het Van Kinderenmuseum in Den Haag. Kies je voor een binnenspeelparadijs, of toch liever een Natuurspeeluiterwaard? Er zijn wel duizend mogelijkheden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Flip van Doorn - 1000 plekken die je echt gezien moet hebben