Heimann/Margraf/Pudel - Weg met vet + body mass index calculato

Schrijver:
Titel: Weg met vet + body mass index calculator
ISBN: 9789021588322
Uitgever: AnkhHermes
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom zou je lijnen? De kilo's komen er zo weer bij.

Dit boek belooft u resultaat zonder knorrende maag. Het klinkt te mooi om waar te zijn: u kunt afslanken. De auteurs hebben het zelf met succes uitgeprobeerd, zonder geneesmiddelen, met slechts een paar kleine verandering in hun dagelijks leven. Ja, de auteurs zijn drie ex-dikkérds. Hongeren was er niet bij!

Voedingspsycholoog prof. dr. V. Pudel en gedragspsycholoog prof. dr. J. Morgrof hebben op basis van jarenlang onderzoek een voedingsprogramma samengesteld dat met een vetorm eetgedrag overeenkomt. De arts en succesvol auteur Dierk Heimunn heeft dit programma zo samengesteld dat het voor iedereen te begrijpen, te volgen en direct uitvoerbaar is. Het medicijn Xenical zorgt dat 30*/o van alle voedingsvetten niet in het lichaam worden opgenomen en dus ook niet in lichaamsvet worden omgezet. Heimunn laat zien hoe het medicijn en eten samenhangen, hoe u snel en op een aangename manier zonder bijwerkingen overtollige kilos kunt kwijtraken.

Lees dit opmerkelijke boek. Wij laten u zien, hoe u zonder hongergevoel gezond kunt afslanken. Wij bieden u een wetenschappelijk bewezen, veilige strategie die dagelijks uitvoerbaar is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heimann/Margraf/Pudel - Weg met vet + body mass index calculator Heimann/Margraf/Pudel - Weg met vet + body mass index calculator