Anna Raymann - Limiet gehaald

Schrijver:
Titel: Limiet gehaald
ISBN: 9789086662890
Uitgever: Boekenplan
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 14,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is het verhaal van Anna, een vrouw die al tientallen jaren met rugpijn kampt en ondertussen tot de categorie 'chronische pijnpatiënten' wordt gerekend, maar die zich hierdoor niet laat weerhouden om haar droom na te jagen. Een Olympische droom. Op het moment dat het waarmaken van deze droom binnen haar bereik lijkt te komen slaat het noodlot toe in de vorm van dusdanig hevige pijnen dat zij niet eens meer kan zitten. De eenvoudigste handelingen kosten haar al ontzettend veel moeite. Bovendien ervaart ze dat er in deze snelle en individualistische maatschappij weinig tijd en aandacht is voor iemand met een onzichtbare handicap. Ze probeert de strijd met humor aan te gaan maar kan niet voorkomen dat haar geestestoestand op een dieptepunt belandt.
Na acht maanden waarin de pijn onveranderlijk aanwezig blijft, schijnt er echter een lichtje aan het eind van de tunnel. Nieuwe medicatie, een wonderlijk apparaatje en een cursus voor chronische pijnpatiënten lijken wat verbetering te kunnen gaan brengen. Zou ze dan toch haar wens om als vrijwilliger te werken in het Olympische Dorp in Londen kunnen gaan realiseren? Zal zij net als de geblesseerde topsporter op tijd fit genoeg zijn? Deze kans om een oude droom in vervulling te laten gaan, geeft Anna kracht om tegen haar pijn te vechten en nog maar eens te bewijzen dat als je iets graag genoeg wilt, je bergen kunt verzetten.
Dit met humor geschreven boek geeft niet alleen een blik in het leven van een chronische pijnpatiënt, maar tevens een boeiende inkijk in het 'heilige der heilige' van de Olympische Spelen: het Olympische Dorp.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anna Raymann - Limiet gehaald