Loek Kessels - Vogels van kristal

Schrijver:
Titel: Vogels van kristal
ISBN: 9789085397847
Uitgever: Lecturium B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De levens van twee Nederlandse vrouwen, zielenmaatjes gedurende hun jeugd en schooltijd, lopen na hun studiejaren uiteen, Maar het contact blijft.
Als kunstzinnige Hester die zich samen met haar partner Daniël in een Spaans bergdorp heeft gevestigd, te horen krijgt dat ze aan de Zickte van Alzheimer Iijdt, vloeien de levenslijnen van de twee vriendinnen weer intensief samen. Era vertrckt naar Spanje, om er samen met Daniël de verzorging van llester op zich te namen.Door het verdriet, de emotionele spanningen en het verwerken van de situatie kan het nict uitblijven dat Era en Daniël dichter naar elkaar toe groeien. Wat is sterker? De aantrekkingskracht tusseen twee gezonde mensen of hun gezamenlijke liefde voor llester? De ontrafcling van een verleden, de Ziekte van Alzheimer en het verloop daarvan, diepe emoties, de authentieke sfeer van het berglandschap rond Alcoy: dát zijn de ingrediënten van deze gevoelige en ontroerende roman.
Loek Kessels (Amsterdam, 1932) debuteerde op 23-jarige leeftijd rnet haar eerste roman 'De Iaalste Herinnering'. Van haar hand verschenen onder andere de romans 'Ben Jij Daar, Eenzaambeid?' en 'En Waar is De Ficho?' Ook de literaire thrillers 'De Weduwenheuvel' en De dode 'Dichler' zijn van haar hand. Ze publiceerde talloze jeugd- en Kinderboeken en ontving de Mathias Kempprijs. De grootste bekendheid kreeg ze door haar jarenlange brievenrubriek 'Scbrijf bet maar aan Mona' (Story).
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Loek Kessels - Vogels van kristal