Carry Slee - pijnstillers

Schrijver:
Titel: pijnstillers
ISBN: 9789001557409
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 18,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Pijnstillers' is een jeugdroman geschreven door de Nederlandse auteur Carry Slee. Het boek vertelt het verhaal van Casper, een veertienjarige jongen die geconfronteerd wordt met de scheiding van zijn ouders.

Casper woont bij zijn moeder, die na de scheiding een nieuwe vriend heeft. Hij voelt zich buitengesloten en onbegrepen, en zoekt troost in zijn vriendschap met zijn beste vriendin Anouk. Samen proberen ze de pijn van hun problemen te verzachten door het nemen van pijnstillers.

Wanneer Casper op een dag een overdosis pijnstillers neemt, belandt hij in het ziekenhuis. Daar ontmoet hij Rachel, een meisje dat in coma ligt na een zelfmoordpoging. Casper raakt gefascineerd door Rachel en haar verhaal, en besluit haar te helpen. Hij begint brieven aan haar te schrijven, waarin hij zijn eigen problemen en gevoelens deelt.

Terwijl Casper Rachel beter leert kennen, ontdekt hij dat ze allebei worstelen met hun eigen demonen. Ze vinden steun bij elkaar en leren om te gaan met hun pijn. Casper realiseert zich dat hij niet langer zijn problemen kan negeren en dat hij hulp moet zoeken om zijn leven weer op de rails te krijgen.

'Pijnstillers' is een aangrijpend verhaal over de impact van scheiding, vriendschap en het omgaan met pijn. Carry Slee weet op een indringende manier de emoties van de personages over te brengen, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan identificeren met de hoofdpersonen. Het boek behandelt serieuze thema's zoals depressie, zelfmoord en de zoektocht naar hulp, maar doet dit op een toegankelijke manier voor jonge lezers.

Carry Slee staat bekend om haar realistische en eigentijdse verhalen voor jongeren, en 'Pijnstillers' is daar geen uitzondering op. Het boek biedt een belangrijke boodschap over het belang van communicatie, begrip en het zoeken naar hulp wanneer dat nodig is. Het laat zien dat het oké is om je kwetsbaar op te stellen en dat er altijd mensen zijn die je kunnen steunen.

Met haar vlotte schrijfstijl en invoelende personages weet Carry Slee de lezer van begin tot eind te boeien. 'Pijnstillers' is een ontroerend en meeslepend boek dat jongeren aan het denken zet over hun eigen emoties en de kracht van vriendschap.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carry Slee - pijnstillers