R. Mann - 13 Uren Des Levens

Schrijver:
Titel: 13 Uren Des Levens
ISBN: 9789022986974
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De 13 uren des levens is een meeslepende literaire roman waarin dertien schilderijen op bijzondere wijze zijn verwerkt. De vooraanstaande kunstschilders Cornelis le Mair, Gerrit Breteler en Hans Laagland hebben de kunstwerken speciaal voor deze roman en in samenspraak met de auteur Robert Mann vervaardigd.
De schilderijen zijn geen illustraties van de tekst, maar bieden een unieke blik in het verhaal en vooral in de ziel van de hoofdpersoon.
Al op jonge leeftijd beheerst Sebastiaan de Vries het schildersambacht in al zijn facetten en tot op het allerhoogste niveau. Zijn toekomst lijkt vast te staan, maar neemt een radicale wending wanneer hij verstrikt raakt in het web van de meedogenloze koopman Charles Bourget.
Na een aaneenschakeling van dramatische en tragische gebeurtenissen, die Sebastiaan noodgedwongen langs vele plaatsen in Europa voert, komt hij uiteindelijk terecht in een gehucht in het zuiden van Engeland, waar hij als een verbitterde vroegoude man, zijn dagen slijt.
Totdat de twaalfjarige Thomas Morton op zijn pad komt, die vastbesloten is de sinistere spelonken in de ziel van de meester te verkennen en zijn diepste geheim te doorgronden.
De 13 uren des levens is een verhaal over macht, liefde en lotsbestemming. Tevens schetst de roman een fascinerend beeld van een bewogen tijdperk in de geschiedenis, waarin handel, oorlog, slavernij en ziekte van grote invloed waren op het dagelijks leven. Meer info op de website
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. Mann - 13 Uren Des Levens R. Mann - 13 Uren Des Levens