Claus-Peter Hutter - Strand en duin

Schrijver:
Titel: Strand en duin
ISBN: 9789052103068
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kusten ontstaan door het ingewikkelde samenspel van zand, zee, wind en plantengroei. Wandelen langs de kust roept daarom allerlei vragen op. Hoe zijn duinen ontstaan, wat zijn precies getijden, wat voor vogels zie ik, wat zie ik in het aanspoelsel, wat zijn dat voor zandhoopjes midden op het wad die eruitzien alsof een tube is uitgeknepen, wat voor planten zie ik in de kwelder, enzovoort. Dit boek geeft op een groot aantal van die vragen antwoord en geeft tevens aan waarop u moet letten als u wilt wadlopen, hoe u uw vondsten kunt verzamelen en hoe en waar u het beste naar vogels kunt kijken. Vogeltrek hoort bij kusten en komt dan ook uitgebreid aan bod. Tot slot wordt ingegaan op de gevaren die deze waardevolle natuurgebieden bedreigen en wat wij daaraan kunnen doen.
Behalve duinen en zandstranden worden ook andere kustvormen besproken, namelijk hafkusten en krijtrotsen met kiezelstranden langs de brakke Oostzee en de kusten rond de Middellandse Zee. Ook worden de 'rotskusten' (dijken en dergelijke) in ons eigen land besproken, want al zijn ze kunstmatig, ze zijn niet minder boeiend. Strand en duin bevat ruim 120 afbeeldingen in kleur en talloze tekeningen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Claus-Peter Hutter - Strand en duin Claus-Peter Hutter - Strand en duin