C. Whitcomb - Zwart

Schrijver:
Titel: Zwart
ISBN: 9789024551415
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zwart is een explosieve thriller over de realiteit achter 'The War On Terror'. Een fantastisch plot, fascinerende technologie en furieuze actie monden uit in een schokkend, onverwacht slot. Whitcomb verweeft vaardig de verhalen van:

Jeremy Waller, lid van een elite-eenheid van de FBI, belandt in het 'Zwart' (FBI-jargon voor clandestiene missies zonder backup). Zijn werk wordt steeds schimmiger en dubieuzer. Als tegenwicht besluit hij een explosief politiek schandaal tot op de bodem uit te zoeken.

Elizabeth Beechum leidt de senaatscommissie voor de inlichtingendiensten en is een kansrijke Democratische presidentskandidaat. Ze wordt aangevallen in haar huis en beschuldigd van de moord op haar belager. Wie heeft de middelen om haar zo in diskrediet te brengen?

Jordan Mitchell is de directeur van telecom-multinational Borders Atlantic. Hij gaat over lijken voor de exportvergunning van een nieuw product dat miljarden kan opleveren maar ook misbruikt kan worden door terroristen.

Hun verhalen komen samen in een serie schokkende onthullingen die hun wereld op zijn kop zetten.

Chris Whitcomb werkte vijftien jaar bij de FBI, onder andere bij het Hostage Rescue Team, een elite-eenheid die vergelijkbaar is met Delta Force. Zijn ervaring met spectaculaire reddingsacties, de stress van gevechtssituaties en het functioneren van de FBI maken Zwart ongekend spannend en authentiek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. Whitcomb - Zwart