Hannie van Rijsingen - Seks : alles of niets

Schrijver:
Titel: Seks : alles of niets
ISBN: 9789068342017
Taal: Nederlands
Uitgever: Aramith
Bijzonderheden: ALS NIEUW, 2005, paperback 256 pp.
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Twee uitersten komen aan bod in dit nieuwe boek van seksuologe Hannie van Rijsingen: mannen die geen of weinig zin in seks hebben ?n mannen die verslaafd zijn aan seks.
Er is meer mis met de mannelijke seksualiteit dan de media doen geloven. Die wekken de indruk dat iedere man altijd in de startblokken staat om seks te bedrijven, een mythe waarin veel mannen ook nog zelf geloven en die ze trachten waar te maken door zoveel mogelijk te 'scoren'. Aan de andere kant zijn er ook steeds meer mannen die niet meer wensen mee te doen aan het achternarennen van hun penis, die veel meer aan basale behoeften willen tegemoetkomen.

Alles
Ben jij een man met een seksverslaving en heb je (nog) geen zin om een seksuoloog te raadplegen, dan kan dit boek je helpen de oorsprong te vinden van je verslaving. De auteur vergelijkt zichzelf met een archeoloog - die begint bij een opgraving ook niet in het wilde weg in de grond te spitten, maar volgt een welomlijnd plan om laag voor laag de 'verborgen geschiedenis' bloot te leggen.
Niets
Ben jij een man met weinig of geen seksueel verlangen en heb je (nog) geen zin om een seksuoloog te raadplegen, dan kan dit boek je helpen de oorsprong van je probleem te vinden. Beschouw het als een gids in het donker waarin seksuologe Hannie van Rijsingen aanknopingspunten heeft neergelegd waar je ongeveer kunt gaan zoeken.
Hannie van Rijsingen schrijft met kennis van zaken, puttend uit haar praktijkervaring en uit gedegen onderzoek, en ze lardeert haar betoog met case studies, tips en oefeningen.
Verder lezen

Wil van Dorpe uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hannie van Rijsingen - Seks : alles of niets Hannie van Rijsingen - Seks : alles of niets

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wil van Dorpe

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wil van Dorpe
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wil van Dorpe een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wil van Dorpe vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wil van Dorpe kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.