Pamela Kribbe - Contact met gidsen

Schrijver:
Titel: Contact met gidsen
ISBN: 9789077478295
Taal: Nederlands
Uitgever: ZWERK Uitgevers
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2de herziene druk / 2010 / 105 pagina's / Nederlands / 9789077478295
Prijs: € 39,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bevat tien uitgeschreven channelings van Jeshua over het onderwerp 'Gidsen' met een inleiding en een extra hoofdstuk met een toelichting over de verschillende soorten gidsen.
Pamela Kribbe is sinds 2002 werkzaam als spiritueel therapeut. Zij organiseert samen met haar man, Gerrit Gielen, workshops en bijeenkomsten op het gebied van innerlijke groei, emotionele heelwording en de overgang naar een hartgedragen bewustzijn op aarde. Zij werkt met teksten die zij gechanneld krijgt vanuit een innerlijk contact met de Christusenergie die zich bij haar manifesteert in twee leraarsfiguren: Jeshua ben Jozef (Jezus) en Maria (de moeder van Jezus).

Eerder verschenen haar boeken Gesprekken met Jeshua en Bezield leven bij ZWERK Uitgevers.

In al haar boeken staan de zoektocht naar binnen voor ieder mens en vertrouwen hebben en krijgen in wie je bent en wat je te geven hebt aan deze wereld centraal.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pamela Kribbe - Contact met gidsen