Lasterie, Gert-Jan - Bitcoin en andere cryptovaluta / Hoe je da

Schrijver:
Titel: Bitcoin en andere cryptovaluta / Hoe je dacht te laat in crypto te stappen maar succesvoller werd dan mensen die dit boek niet lazen
ISBN: 9789000364275
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: 2018, paperback 264 pag in zeer goede staat
Prijs: € 24,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een duidelijke introductie tot de wereld van bitcoins en andere cryptovaluta

Is bitcoin een bubbel of het begin van een revolutie?
Hoe schaf je cryptovaluta aan en waar bewaar je ze?
Kan je echt steenrijk of straatarm worden door cryptovaluta te kopen?
Je kunt tegenwoordig geen verjaardag meer bezoeken of het gaat over cryptovaluta. Want als je nu nog niet 'bent ingestapt', dan heb je de boot gemist. Maar wat is eigenlijk het nut van die munten en wat zijn ze nu echt waard? Is de piek bereikt en de bubbel gebarsten? Of ben je juist precies op tijd als je nu besluit om mee te doen?

Bitcoin en andere cryptovaluta geeft antwoord op deze vragen en is een begrijpelijke introductie tot de wereld van het digitale geld en blockchaintechnologie. Je leert hoe je slim en veilig in cryptovaluta kunt handelen, krijgt praktische tips hoe je ze veilig bewaart en hoe je meedoet aan een ICO. En je leert dan meteen wat een ICO is. Maar bovenal word je op een aanstekelijke en vermakelijke manier enthousiast gemaakt over cryptovaluta en blockchain. We hebben pas het topje van de ijsberg gezien. En iedereen kan meedoen.

www.ontheblockchain.nl

Over de auteur
Gert-Jan Lasterie (1978) startte na zijn studies in Utrecht en Nijmegen in 2002 de site Flabber.nl. In de jaren die erop volgden groeide het uit tot een van de grootste blogs van Nederland, met successen op online videovlak zoals New Kids en Buitenbeeld. Ook na het onderbrengen van Flabber bij Vice Media bleef hij doen wat hem dreef: zoveel mogelijk mensen meenemen in zijn enthousiasme. Eerst door de verhalen van Coolblue aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. Vervolgens bij TMG Digital, waar hij de mogelijkheden van nieuwe technologieën promoot en in de praktijk brengt. Op Twitter praat hij inmiddels een paar duizend volgers dagelijks bij over nieuwe blockchaininitiatieven, actuele ontwikkelingen en natuurlijk ook: de stand van zaken op de cryptobeurzen.
Verder lezen

TAO BOOKS uit Dokkum

particulier

Logo TAO BOOKS

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij TAO BOOKS

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met TAO BOOKS
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en TAO BOOKS een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van TAO BOOKS vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • TAO BOOKS kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.