Zevenbergen, L. - Is het nog ver? / met kinderen op wereldreis

Schrijver:
Titel: Is het nog ver? / met kinderen op wereldreis
ISBN: 9789079922253
Taal: Nederlands
Uitgever: Barnyard Publishers
Bijzonderheden: 2008, oblong paperback, gebruik sporen, goed exemplaar
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Is het nog ver?’ is een beschrijving van een unieke wereldreis. Een wereldreis die gemaakt werd door ouders met hun kinderen. Die reis had een bijzonder doel; kinderen kennis laten maken met andere kinderen en daardoor over en weer van elkaar leren. Dat betekent dat niet per definitie toeristische attracties werden aangedaan, maar erg werd gelet op leerzame ontmoetingen. Zo wordt beschreven hoe bij gastgezinnen overnacht werd, hoe onderwijs projecten werden bezocht in Ecuador en Peru en hoe slordig bewoners van sommige landen met hun milieu omgaan.
Dit boek is een beschrijving van ervaringen, plezier en verdriet en geeft bijzondere informatie voor families die met kinderen op reis willen in verre gebieden.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zevenbergen, L. - Is het nog ver? / met kinderen op wereldreis