DeConick, April - DE DERTIENDE APOSTEL. Wat het evangelie van J

Schrijver:
Titel: DE DERTIENDE APOSTEL. Wat het evangelie van Judas werkelijk zegt. Oorspr. titel: "The Thirteenth Apostle". Vert.: W.G. Hurkmans (drs.)
ISBN: 9789043515085
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok Averbode z.pl. (= Kampen) en z.j. (= 2007)
Bijzonderheden: Hardback, hardcover. Ingebonden, in kleurrijke band. Met getekende kaartjes (geografie; zw/w). Pg's. 219. Conditie: zeer goed, best; als nieuw
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Iets uit/ over dit boek.
'Zorgvuldige vertaling van het evangelie van Judas
In 2006 publiceerde 'National Graphic' de eerste Engelse vertaling van het evangelie van Judas, een tekst uit de tweede eeuw die eind vorige eeuw in Egypte ontdekt was.
April DeKonick behoort tot het selecte gezelschap van internationale wetenschappers die als eersten het Judasevangelie mochten bestuderen. Ze kant zich echter tegen de interpretatie die enkele wetenschappers hanteren als het gaat om de rol van Judas. Volgens haar is deze interpretatie te herleiden tot het verkeerd vertalen van de gevonden tekst. In dit boek geeft zij aan wat er niet klopt en geeft zij in plaats daarvan ook een betere vertaling van het Koptische origineel. Ze raadpleegde hiervoor de vroegere kerkvaders en toont overtuigend aan waarom de interpretatie van wetenschappers als professor dr. J. van Oort niet deugt.

April DeConinck is historica, gespecialiseerd in de Joodse en vroegchristelijke geschiedenis.
Zij heeft diverse publicaties op haar naam staan over gnostieke spiritualiteit en oud-christelijke literatuur.

Een radicaal andere lezing van de Koptische tekst'.
Verder lezen

BOOKS TO DESIRE uit Zaltbommel

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DeConick, April - DE DERTIENDE APOSTEL. Wat het evangelie van Judas werkelijk zegt. Oorspr. titel: "The Thirteenth Apostle". Vert.: W.G. Hurkmans (drs.) DeConick, April - DE DERTIENDE APOSTEL. Wat het evangelie van Judas werkelijk zegt. Oorspr. titel: "The Thirteenth Apostle". Vert.: W.G. Hurkmans (drs.) DeConick, April - DE DERTIENDE APOSTEL. Wat het evangelie van Judas werkelijk zegt. Oorspr. titel: "The Thirteenth Apostle". Vert.: W.G. Hurkmans (drs.) DeConick, April - DE DERTIENDE APOSTEL. Wat het evangelie van Judas werkelijk zegt. Oorspr. titel: "The Thirteenth Apostle". Vert.: W.G. Hurkmans (drs.) DeConick, April - DE DERTIENDE APOSTEL. Wat het evangelie van Judas werkelijk zegt. Oorspr. titel: "The Thirteenth Apostle". Vert.: W.G. Hurkmans (drs.) DeConick, April - DE DERTIENDE APOSTEL. Wat het evangelie van Judas werkelijk zegt. Oorspr. titel: "The Thirteenth Apostle". Vert.: W.G. Hurkmans (drs.)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS TO DESIRE

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS TO DESIRE
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS TO DESIRE een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS TO DESIRE vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS TO DESIRE kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.