Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

lucie-smith, edward - adam, het mannelijk naakt in de kunst

Schrijver:
Titel: adam, het mannelijk naakt in de kunst
ISBN: 9789057640063
Taal: Nederlands
Uitgever: librero
Bijzonderheden: 1998 hardcover met s.o. 192pp goede staat 9789057640063 059 Het mannelijk naakt neemt in de kunst een belangrijke plaats in, zowel in het oude Griekenland als tegenwoordig. Adam is een fascinerend werk van Edward Lucie-Smith, waarin niet alleen de co
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het mannelijk naakt neemt in de kunst een belangrijke plaats in, zowel in het oude Griekenland als tegenwoordig. Adam is een fascinerend werk van Edward Lucie-Smith, waarin niet alleen de complexe sociale, politieke en seksuele context van het mannelijk naakt onder de loep worden genomen, maar ook diens formele waarde in alle kunstvormen, waaronder de schilderkunst, fotografie en beeldhouwkunst. In negen thematische hoofdstukken wordt het mannelijk naakt gepresenteerd in zijn vele rollen, van de mannelijke held tot de vervrouwelijkte jongeling, van de primitieve mens tot het gemartelde slachtoffer en van geïdealiseerde schoonheid tot realiteit.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

lucie-smith, edward - adam, het mannelijk naakt in de kunst