Tomas De Soete, Bertrand Lafontaine - Weg met De Soete

Schrijver:
Titel: Weg met De Soete
ISBN: 9789020982602
Uitgever: Lannoo Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het reisdagboek van Tomas De Soete bij de Canvasserie In zijn reisdagboek noteerde Tomas al zijn indrukken, de favoriete adressen van zijn gastheren en -vrouwen, tientallen anekdotes, leuke lijstjes enzovoort. Een onmisbaar hebbeboekje met een opvallende vormgeving voor de echte fijnproevers van een alternatieve citytrip. Of voor iedereen die de persoonlijke notities van Tomas wil nalezen. Met een uitgebreide mediacampagne voor het reisprogramma én deze reisgids in kranten en tijdschriften, op radio en televisie!
Vanaf 31 oktober tot 18 december 2008 reist Tomas De Soete in opdracht van Canvas (VRT) naar 8 Europese steden. In elke stad is hij een aantal dagen en nachten overgeleverd aan de smaken (en grillen) van iemand die er woont, leeft en werkt. In Marseille was zijn 'compagnon de route' een architect, in Napels een techno-dj, in Madrid een schrijfster, in Istanbul een rockzanger, in Berlijn een chef-kok, in Kopenhagen een drummer/platenbaas, in Londen de manager van een grafisch ontwerpbureau en in Casablanca een filmmaakster. De meesten liepen de obligate bezienswaardigheden schaamteloos voorbij. Voor hen ligt de polsslag en de charme van hun stad meestal een paar straten of steegjes verder. Heel dicht bij hun vel.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tomas De Soete, Bertrand Lafontaine - Weg met De Soete